Techneco Warmtepomp

Meer en meer huishoudens gaan voor een warmtepomp van Techneco. Een vernieuwende aanpak om jouw huis op te warmen. Dit apparaat genereert de verwarming voor huizen en zorgt dat je warm stromend water hebt. Dit apparaat maakt gebruik van stroom om warmte uit de lucht, bodem of grondwater te halen. Dit is een “groen” alternatief voor de cv-ketel op gas. De warmtepomp is solide en bespaart uitstoot. De uitstoot van CO2 wordt teruggedrongen met wel 43 – 56 procent. En de kosten voor energie zullen teruglopen. Dankzij aantrekkelijke subsidies laten meer en meer consumenten een Techneco warmtepomp plaatsen in huis. Hoe gaat dat in z’n werk? Wat is het prijskaartje? Welke oplossing is voor mijn woning geschikt? Met behulp van deze website tref je alle informatie! Of klik direct door naar bijvoorbeeld de warmtepomp GREE.

warmtepomp van Techneco

Duurzame oplossing

Je kunt helemaal gasvrij leven. Reëel: 57 procent CO2 besparing.

Bezuinigen op energiekosten

Dankzij de inzet van een warmtepomp bezuinig je gemakkelijk €325 op de jaarlijkse energie-afrekening.

Voor elke woning

Voor alle woonruimtes kan een installatie worden geleverd.

Werking en kosten van de Techneco warmtepomp Op een duurzame manier jouw huis verwarmen? Bekijk dan snel de details hieronder.

Hoe werkt een Techneco warmtepomp?

Zo’n warmtepomp (bijvoorbeeld de Elga 304) wint de energie uit de directe omgeving: uit water, lucht en aarde. Dit systeem zet dit om verwarmingswater van 40⁰C. Consequentie is dat het systeem wel stroom gebruikt. Let op: de stroomconsumptie neemt toe, maar het verbruik van gas neemt af. Wat is het geheim van dit systeem? Je vindt hieronder de werkwijze:

 1. De machine creëert warmte door boden, water of lucht bronnen. Een speciaal soort vloeistof transporteert de energie naar de compressor. Deze unieke vloeistof kenmerkt zich door lage kookpunten, en zal eenvoudig verdampen.
 2. Een compressor perst deze damp samen. Dit heeft hoge temperaturen tot gevolg.
 3. De opgewarmde damp wordt nu getransporteerd naar een condensor. De laatste stap is de afgifte van warmte aan het huis. Het gevolg? Warm tapwater en een verwarmde woning.
 4. Een expansieventiel zorgt vervolgens voor een verlaagde druk van de damp. De damp wordt weer vloeistof. Dit wordt eindeloos herhaald (circulair).

Wat kost een warmtepomp van Techneco?

Wil jij overstappen op een warmtepomp? Neem bijvoorbeeld de Elga 304? Dan zijn de kosten van het project van belang. Er bestaan thans diverse constructies. Elke pomp met een kostenplaatje. De actuele kosten van een warmtepomp zit gemiddeld rond de €5000 tot €25000. De hoogte van de investering is te verklaren door het product zelf. Goed om te weten: ook de vergoeding voor de installateur is complex en dus duur.

De goedkoopste optie is een combi van warmtepomp en HR-ketel (hybride). Deze beginnen al bij €4900, inclusief ketel en installatie. Een grond-water systeem is flink duurder. De kosten daarvoor zijn zo’n €23000 (inclusief grondboring en installatie). De tabel hieronder toont de gemiddelde prijzen van een warmtepomp van Techneco. Lees ook verder over: warmtepomp kopen in Rozendaal.


Type warmtepomp Prijs incl. plaatsing (verwacht)
Grond-water €10000
Water-water €24000
Lucht-lucht €8000
Lucht-water €5000
Hybride €6500

warmtepomp Techneco


Techneco warmtepomp offerte aanvragen

Op je gemak installateurs van warmtepomp aanbiedingen vergelijken? Gebruik hiervoor de bijgaande stappen. Je vindt diverse energiebesparende producten van Techneco. Maar welke moet ik kiezen? Ons advies: Kies nooit zomaar voor de scherpste offerte / installateur. Neem in je overweging ook zaken mee als inspectie en onderhoud. Een persoonlijke offerte ontvangen? Klik op de knop met “vergelijken”, voer de gevraagde gegevens in, en krijg een vrijblijvende offerte, voor jouw situatie. In alle regio’s is dit mogelijk, dus ook warmtepomp plaatsen in Hilversum is gewoon mogelijk.


 1. Kies het type product wat je zoekt.
 2. In wat voor soort huis woon je?
 3. Wat mag het project maximaal kosten (alternatief is ketel huren)?
 4. Klik de leverdatum aan waarop de installateur kan langskomen.
 5. Hoeveel gas & energie verbruik je op dit moment?
 6. Hoe kan een installateur contact met je zoeken?
 7. Binnen enkele dagen ontvang je een offerte van installateurs uit de regio.
 8. Bekijk rustig alle voorstellen en laat een goedkope Techneco warmtepomp plaatsen.

CV ketel vervangen voor een warmtepomp? Start met het vergelijken van warmtepompen. Onder andere de Techneco Elga 304.