GREE Warmtepomp

Het is sterk in opkomst: de warmtepomp van GREE. Een vernieuwende aanpak om je huis energiezuinig te verwarmen. Dit product zorgt voor verwarming van de woning en zorgt voor warm douche-water. Dit systeem maakt gebruik van energie en wint zo warmte uit lucht, bodem of grond. Een verantwoord alternatief in vergelijking met gas (cv) ketels. Een warmtepomp is heel erg milieu-bewust. De uitstoot van broeikasgas mindert met 37 – 64 procent. Bovendien betaal je maandelijks minder energiekosten. Door de relatief hoge subsidies laten meer en meer consumenten een GREE warmtepomp plaatsen in huis. Hoe gaat dit precies in z’n werk? Wat zijn de kosten? Moet ik kiezen voor systeem met lucht, water of grondboring? Op onze site check je hiervoor alle informatie! Je treft hier ook alle details over bijvoorbeeld de warmtepomp Kensa.

warmtepomp van GREE

Duurzaam systeem

Jouw gasverbruik wordt stukken lager. Reëel: 59% minder Co2 uitstoot.

Lagere energiekosten

Geholpen door een warmtepomp bespaar jij snel €320 per jaar aan energie.

Voor alle ruimtes

Voor alle woonruimtes zijn passende oplossing mogelijk.

Werking en kosten van de GREE warmtepomp Op een duurzame manier jouw huis verwarmen? Hieronder lees jij verdere uitleg.

Hoe werkt een GREE warmtepomp?

Zo’n warmtepomp (bijvoorbeeld de GRS-CQ10Pd/NaC-K) wint warmte uit de lucht, de grond of het grondwater. Dit systeem gebruikt die warmte voor bruikbare energie van hoge temperatuur. Deze apparaten gebruiken hierbij stroom. Concreet: je zal iets meer stroom gaan gebruiken, maar de gaskraan kan zo goed als dicht. Klinkt goed! Maar hoe werkt het? In een aantal stappen vertellen we je alles:

 1. De installatie genereert warmte uit natuurlijke bronnen (lucht, water). Een koelvloeistof transporteert de energie naar de compressor. Dit koudemiddel gaat snel aan de kook, en heeft een makkelijke verdamping.
 2. Een compressor zorgt vervolgens dat het goedje wordt gecomprimeerd. Dit zorgt voor stijgende temperaturen.
 3. Nu is het tijd dat de damp naar een condensor gaat. Er vindt afgifte aan de verwarmingsinstallatie plaats. Zo heb je warm water en een goed werkende verwarming.
 4. Het expansieventiel verlaagt hierna de druk en temperatuur van de vloeistof. Het wordt weer een vloeistof. Dit gaat 24/7 door (circulair).

Wat kost een warmtepomp van GREE?

Ga jij over op een (volledig elektrische) warmtepomp? Misschien wel de GRS-CQ10Pd/NaC-K? Dan wil je weten wat het kost. Er bestaan thans ontzettend veel soorten pompen. Elke installatie met z’n voor- en nadelen. De prijs van een warmtepomp begint rond de €4400 tot +/- €21000. De hoogte van de investering zit’m voor een groot deel in het apparaat. Echter, ook het installeren is complex en dus duur.

Het “budgetsysteem” is een combi van warmtepomp en HR-ketel (hybride). Al te bestellen vanaf €4500, incl. apparatuur en installatiewerk. Een systeem met grondboring is niet voor de kleine portemonnee. De kosten daarvoor zijn zo’n €22000 voor een alles in 1 opdracht (product+levering). In het overzicht hieronder ontdek je actuele prijzen van een warmtepomp van GREE. Veel bezocht: warmtepomp kopen in Heemskerk.


Type warmtepomp Prijs incl. aanleggen (schatting)
Grond-water €24000
Water-water €13000
Lucht-lucht €8000
Lucht-water €8000
Hybride €3000

warmtepomp GREE


GREE warmtepomp offerte aanvragen

Moeiteloos installateurs van warmtepomp aanbiedingen vergelijken? Ons team heeft een stappenplan ontwikkeld. Er zijn meerdere energiebesparende producten van GREE. Het is lastig om de juiste te kiezen. Goed om te weten: Selecteer nooit eenvoudigweg de laagste prijs. Neem ook zaken in acht als garantie en servicevoorwaarden. Deze week een unieke offerte krijgen? Klik op de knop hieronder, voer de gevraagde gegevens in, en begin jouw avontuur om energie te besparen. Beschikbaar voor heel Nederland, dus ook warmtepomp plaatsen in Almere behoort tot de opties.


 1. Kies het type product wat je zoekt.
 2. Geef aan om welk soort huis het gaat.
 3. Geef (bij benadering) aan wat het beschikbare budget is (of liever de ketel huren?).
 4. Geef een voorkeur aan wanneer de installatie plaats kan vinden.
 5. Bereken je huidige verbruik (gas en energie).
 6. Hoe kan een installateur contact met je zoeken?
 7. Binnen enkele dagen ontvang je een op maat gemaakte offerte van lokale installateurs.
 8. Neem alle projecten door en en laat snel een goedkope GREE warmtepomp plaatsen.

Je CV ketel vervangen voor zo'n warmtepomp? Bij ons vergelijk je alle systemen. Bijvoorbeeld de GREE GRS-CQ10Pd/NaC-K.