SPRSUN Warmtepomp

Het is sterk in opkomst: de warmtepomp van SPRSUN. Een vernieuwende methode om jouw huis op te warmen. Het systeem creëert warmte in appartementen en wekt warm water op (douchen). Dit product gebruikt stroom om warmte op te wekken uit de grond of de lucht. Een populair alternatief, en het werkt niet op gas. Met een warmtepomp draag je bij aan een schoner milieu. De uitstoot van broeikasgas mindert met 41 – 65%. Bovendien betaal je maandelijks minder energiekosten. Door gebruik te maken van subsidieslaat een groeiend aantal consumenten een SPRSUN warmtepomp plaatsen in huis. Hoe gaat dat in z’n werk? Wat zijn deze prijzen? Moet ik gaan voor hybride of all electric? Met behulp van deze website lees jij daarover de voorwaarden. Je vind ook meer info over specifieke systemen zoals de warmtepomp Galletti.

warmtepomp van SPRSUN

Duurzaam systeem

Een 100% gasvrije woning is mogelijk. Reëel: 40% Co2 terugdringen.

Een lagere energienota

Met behulp van een warmtepomp heb je snel een besparing van €330 op jullie energienota.

Voor alle woonruimtes

Voor ieder type woning is een goede installatie.

Werking en kosten van de SPRSUN warmtepomp Neem jij ook afscheid van je CV-ketel? Hier vind je praktische informatie.

Hoe werkt een SPRSUN warmtepomp?

De warmtepomp (bijvoorbeeld de CGK/C-09) maakt gebruik van energie die gratis beschikbaar is (water, lucht, bodem). Dit product produceert daarmee geschikte warmte voor een woning. Consequentie is dat het systeem wel stroom gebruikt. Let op: je gebruikt meer stroom, maar de gaskraan kan zo goed als dicht. Klinkt goed! Maar hoe werkt het? Hieronder vind je een korte toelichting:

 1. Het apparaat onttrekt warmte aan natuurlijke warmtebronnen. Een unieke vloeistof wordt naar de compressor gebracht. Dit koudemiddel kookt supersnel, en heeft een vlugge verdamping.
 2. Een compressor pompt de vloeistof naar de verdamper. Toenemende druk veroorzaakt een stijging van temperatuur.
 3. Nu is het tijd dat de damp naar een condensor gaat. De warme wordt nu afgegeven aan de verwarmingsinstallatie. Een warm huis en warm water!
 4. Het expansieventiel verlaagt de druk van de damp. Dit wordt vervolgens een vloeibare substantie. Hierna begint het proces opnieuw (circulair).

Wat kost een warmtepomp van SPRSUN?

Ruil jij de CV-ketel in voor een warmtepomp? Bijvoorbeeld het type CGK/C-09? Dan is het van belang wat het prijskaartje is. Er bestaan thans veel verschillende systemen. Ieder met een kostenplaatje. Het prijskaartje van een warmtepomp start vanaf €4300 – €25000. De totaalprijs zit’m voor een groot deel in de techniek. Let op: ook de plaatsing van de pomp is complex en dus duur.

De voordeligste variant is een hybride systeem. Je laat ‘m al plaatsen vanaf €4600, inclusief de WTW en het installeren. Een pomp onder de grond is prijstechnisch ongunstiger. Dit kost al gauw €23000 (inclusief grondboring en installatie). In het overzicht hieronder ontdek je actuele prijzen van een warmtepomp van SPRSUN. Populair: warmtepomp kopen in Roermond.


Type warmtepomp Prijs incl. installatie (verwacht)
Grond-water €18000
Water-water €19000
Lucht-lucht €6000
Lucht-water €7000
Hybride €5500

warmtepomp SPRSUN


SPRSUN warmtepomp offerte aanvragen

Vandaag nog de verschillende warmtepomp aanbiedingen vergelijken? Onderstaand vind je een aantal tips. Je ziet ze regelmatig: energiebesparende systemen van SPRSUN. Hoe kan je het gunstigste aanbod vinden? Vergis je niet: Kies nooit domweg voor de goedkoopste leverancier. Check ook zaken als service en garantie. Een persoonlijke offerte ontvangen? Klik op de knop hieronder, beantwoord de gestelde vragen en start met besparen op gas en energie. Dit kan in heel Nederland, dus ook warmtepomp plaatsen in Heerlen is mogeiljk.


 1. Zoek je een warmtepomp of juist een ander product?
 2. Selecteer jouw type woning.
 3. Aan welke prijscategorie zit je te denken (of wil jij de ketel huren)?
 4. Geef aan wanneer de installatie kan plaatsvinden.
 5. Bereken je huidige verbruik (gas en energie).
 6. Geef aan hoe je de offerte wenst te ontvangen.
 7. Je aanvraag wordt verwerkt en je krijgt een kostenoverzicht van lokale installateurs.
 8. Vergelijk de offertes en laat een goedkope SPRSUN warmtepomp plaatsen.

Je CV ketel vervangen voor zo'n warmtepomp? Start met het vergelijken van warmtepompen. Onder andere de SPRSUN CGK/C-09.