Galletti Warmtepomp

Het is ontzettend populair: een warmtepomp van Galletti. Een vernieuwende methode om je huis te verwarmen. Deze installatie genereert de verwarming voor huizen en zorgt voor warm douche-water. Dit apparaat gebruikt stroom om warmte uit de lucht, bodem of grondwater te halen. Een milieuvriendelijk alternatief voor de cv-ketel op gas. Met een warmtepomp draag je bij aan een schoner milieu. De CO2-uitstoot neemt gemiddeld af met 42 tot 57 procent. Bovendien betaal je maandelijks minder energiekosten. Dankzij aantrekkelijke subsidies laten alsmaar meer consumenten een Galletti warmtepomp plaatsen. Is dit ingewikkeld? Wat is het prijskaartje? Is een lucht, grond of water-systeem voor mijn plek aan te raden? Met behulp van deze website check je hiervoor stappenplannen. Je treft hier ook alle details over bijvoorbeeld de warmtepomp Ecoforest.

warmtepomp van Galletti

Milieuvriendelijk alternatief

Het gasverbruik daalt aanzienlijk. Haalbaar: 57% minder Co2 uitstoot.

Een lagere energienota

Geholpen door een warmtepomp bespaar je zo’n €370 op de energienota.

Voor elke woonruimte

Voor elk huis is er een passend systeem.

Werking en kosten van de Galletti warmtepomp Op een duurzame manier jouw huis verwarmen? Op deze website vind je belangrijke info.

Hoe werkt de Galletti warmtepomp?

De warmtepomp (bijvoorbeeld de HWM012) wint warmte uit de lucht, de grond of het grondwater. Dit product gebruikt dit voor warmte die kan worden gebruikt voor verwarming en warm water. Zo’n installatie werkt echter wel op stroom. Belangrijk: de stroomconsumptie neemt toe, maar de gaskraan kan zo goed als dicht. Klinkt goed! Maar hoe werkt het? Onderstaand vind je 4 stappen:

 1. Het product genereert warmte uit natuurlijke bronnen (lucht, water). Een vloeistof (koudemiddel) wordt naar de compressor gebracht. Deze vloeistof (koudemiddel) kookt supersnel, wat als voordeel heeft dat het snel verdampt.
 2. Een compressor voert druk uit op deze verdampte stoffen. En voila! De warmte is geboren.
 3. Nu is het tijd dat de damp naar een condensor gaat. Het enige wat nu nog plaatsvindt is de afgifte. Zo heb je warm water en een goed werkende verwarming.
 4. Een expansieventiel vermindert de druk van de damp. Deze damp decondenseerd tot vloeistof. Het proces begint opnieuw (circulair).

Wat kost een warmtepomp van Galletti?

Ruil jij de CV-ketel in voor een warmtepomp? Neem bijvoorbeeld de HWM012? Dan ben je natuurlijk benieuwd wat de kosten zijn. Er zijn momenteel allerhande systemen. Elke installatie met z’n voor- en nadelen. De prijs van een warmtepomp zit gemiddeld rond de €4100 tot ongeveer €24000. De hoge prijs zit deels in de techniek. Echter, ook het installeren is niet goedkoop.

Het meest betaalbare systeem is vaak een hybride installatie. Deze heb je al vanaf €4800, inclusief de materialen en plaatsing. Een grond-water systeem is aanzienlijk kostbaarder. Dit kost al gauw €25000 inclusief boren, boiler en installatie. In de tabel hieronder tref je huidige prijzen van een warmtepomp van Galletti. Ook mogelijk: warmtepomp kopen in Harderwijk.


Type warmtepomp Prijs incl. installatie (schatting)
Grond-water €22000
Water-water €25000
Lucht-lucht €7000
Lucht-water €6000
Hybride €7500

warmtepomp Galletti


Galletti warmtepomp offerte aanvragen

Gemakkelijk aanbieders van warmtepomp aanbiedingen vergelijken? Hieronder tref je een aantal stappen. Er zijn verschillende energiebesparende systemen van Galletti. Waar vindt jij de beste prijzen? Ons advies: Kies nooit lukraak de laagste prijs. Bekijk ook de garantie en servicevoorwaarden. Deze week een unieke offerte krijgen? Bezoek de aanvraagmodule / vergelijker, geef antwoord op de vragen en begin jouw avontuur om energie te besparen. In alle regio’s is dit mogelijk, dus ook warmtepomp plaatsen in Aalsmeer behoort tot de opties.


 1. Geef aan waar je naar op zoek bent.
 2. Wat zijn de isolatiewaardes van jouw woning?
 3. Wat mag het project maximaal kosten (alternatief is ketel huren)?
 4. Klik een installatiedatum aan die past bij uw wensen.
 5. Voer jouw geschatte verbruik gas & stroom in.
 6. Hoe kan een installateur contact met je zoeken?
 7. Je aanvraag wordt verwerkt en je krijgt een voorstel van lokale installateurs.
 8. Neem alle projecten door en en laat een goedkope Galletti warmtepomp plaatsen.

De CV ketel vervangen? Neem een warmtepomp! Bij ons vergelijk je alle systemen. Waaronder de Galletti HWM012.