CLINT Warmtepomp

Steeds meer mensen kiezen voor een warmtepomp van CLINT. Het is een grensverleggende wijze om je huis energiezuinig te verwarmen. Dit product draagt zorg voor verwarming van jouw huis en eventueel voor warm water. Deze installatie maakt gebruik van stroom en kan warmte uit bijv. lucht, bodem of grondwater halen. Een innovatief en groen alternatief voor de traditionele cv-ketel. Warmtepompen zijn duurzaam en toekomstgericht. De CO2-uitstoot wordt teruggedrongen met wel 40 tot 63 procent. Bovendien betaal je maandelijks minder energiekosten. Dankzij aantrekkelijke subsidies laten alsmaar meer huishoudens een CLINT warmtepomp plaatsen. Hoe steekt dit in elkaar? Wat kost het? Uit welke systemen kan ik kiezen? Op onze site check je hiervoor stappenplannen. Of klik direct door naar bijvoorbeeld de warmtepomp Thermics Energie.

warmtepomp van CLINT

Beter voor het milieu

Een warm huis en warm water zonder gas. Tot 42 procent minder Co2 uitstoot.

Lagere energiekosten

Geholpen door een warmtepomp behaal je besparingen tot wel €425 op de energienota.

Voor alle huizen

Voor ieder type woning is een goede installatie.

Werking en kosten van de CLINT warmtepomp Wil jij ook de CV ketel de deur uit doen? Check nu ook onze handige FAQ.

Hoe werkt een CLINT warmtepomp?

Zo’n warmtepomp (bijvoorbeeld de CHA/IK/A/WP 102) maakt gebruik van energie die gratis beschikbaar is (water, lucht, bodem). Dit apparaat gebruikt dit voor warm water voor verwarming en warm tapwater. Consequentie is dat het systeem wel stroom gebruikt. Concreet: de consumptie van stroom wordt minder, echter verbruik je geen/minder gas. Klinkt goed! Maar hoe werkt het? In 4 stappen lichten we dit kort toe:

 1. Het systeem genereert warmte uit natuurlijke bronnen (lucht, water). Een vloeibare stof wordt naar een compressor geleid. Deze koelvloeistof heeft een laag kookpunt, en zal eenvoudig verdampen.
 2. Een compressor drukt de verdampte vloeistof samen. Dit zorgt voor stijgende temperaturen.
 3. De opgewarmde damp gaat naar een condensor. De warme kan nu afgegeven worden aan jouw woning. De warmte vloeit rechtstreeks de woning in.
 4. Het expansieventiel zorgt vervolgens voor een verlaagde druk van de damp. Deze damp decondenseerd tot vloeistof. Dit is een eeuwigdurende cyclus (circulair).

Wat kost een warmtepomp van CLINT?

Oriënteer jij je op de aanschaf van een warmtepomp? Misschien wel de CHA/IK/A/WP 102? Dan ontvang je graag een indicatie van de kosten. Er zijn momenteel ontzettend veel soorten pompen. Elke pomp met een verschillende kostprijs. Het prijskaartje van een warmtepomp begint rond de €4300 tot plus minus €25000. Het prijskaartje is te verklaren door het apparaat. Goed om te weten: ook de vergoeding voor de installateur kan kostbaar zijn.

Het instapmodel is een hybride model. Deze haal je in huis vanaf €4900, inclusief de materialen en plaatsing. Een systeem met grondboring is aannemelijk prijziger. Dit begint vaak vanaf €23000 (boring, leidingen, ketel, boiler + installateur). In het bijgaande schema lees je huidige prijzen van een warmtepomp van CLINT. Direct aan de slag: warmtepomp kopen in Den Haag.


Type warmtepomp Prijs incl. aanleggen (verwacht)
Grond-water €12000
Water-water €13000
Lucht-lucht €6000
Lucht-water €15000
Hybride €8000

warmtepomp CLINT


CLINT warmtepomp offerte aanvragen

Probleemloos leveranciers van warmtepomp aanbiedingen vergelijken? Onderstaand vind je een aantal tips. Er zijn meerdere energiebesparende producten van CLINT. Bij welke organisatie moet ik aankloppen? Goed om te weten: Kies nooit blind de scherpste offerte. Net zo belangrijk als prijs zijn service en garantie. Een persoonlijke offerte ontvangen? Klik op “vergelijken”, vul je gegevens in en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Dit kan in heel Nederland, dus ook warmtepomp plaatsen in Venray kan!


 1. Selecteer het type pomp.
 2. Geef aan om welk soort huis het gaat.
 3. Geef aan wat jouw budget is (ook de ketel huren is mogelijk).
 4. Klik de leverdatum aan waarop de installateur kan langskomen.
 5. Wat is jouw huidige verbruik?
 6. Geef aan hoe je te bereiken bent.
 7. Je ontvangt zo snel mogelijk een persoonlijk bericht van installateurs in de buurt.
 8. Kies de beste aanbieding en laat de goedkope CLINT warmtepomp plaatsen.

Je CV ketel vervangen voor zo'n warmtepomp? Vergelijk direct de beste pompen. Bijvoorbeeld de CLINT CHA/IK/A/WP 102.