ADG Dynamics Warmtepomp

Meer en meer huishoudens gaan voor een warmtepomp van ADG Dynamics. Een baanbrekende wijze om een woning te verwarmen. Dit apparaat zorgt voor verwarming van de woning en ook warm water voor huishoudelijk gebruik. Zo’n installatie maakt gebruik van energie om warmte uit de lucht, bodem of grondwater te halen. Het is dus een duurzaam alternatief en het werkt niet op gas. Met een warmtepomp draag je bij aan een schoner milieu. De CO2-uitstoot daalt al snel met 45 tot 61%. Je energienota zal ook minder worden. Door gebruik te maken van subsidieslaten meer en meer gezinnen een ADG Dynamics warmtepomp plaatsen. Is dit ingewikkeld? Wat zijn de kosten? Moet ik kiezen voor systeem met lucht, water of grondboring? Hieronder vind je alle informatie! Je vind ook meer info over specifieke systemen zoals de warmtepomp Remko.

warmtepomp van ADG Dynamics

Een Groen alternatief

Het gasverbruik daalt aanzienlijk. Denkbaar: 56% CO2 besparing.

Bezuinigen op energiekosten

Dankzij de inzet van een warmtepomp heb je snel een besparing van €420 op de jaarlijkse energie-afrekening.

Voor alle huizen

Voor vrijwel elke woning is er een geschikt systeem.

Werking en kosten van de ADG Dynamics warmtepomp Neem jij ook afscheid van je CV-ketel? Hier vind je praktische informatie.

Hoe werkt een ADG Dynamics warmtepomp?

Zo’n warmtepomp (bijvoorbeeld de TD-systeem) wint de energie uit de directe omgeving: uit water, lucht en aarde. Zo’n installatie genereert hiermee warmte voor je huis. Het systeem heeft hiervoor stroom nodig. Opmerkelijk: het stroomverbruik neemt toe, echter verbruik je geen/minder gas. Wil jij daarover meer informatie? We lichten het hieronder kort toe:

 1. Het systeem haalt de warmte eigenlijk uit natuurlijke bronnen als lucht, water of bodem. Een unieke vloeistof gaat naar de compressor. Deze koelvloeistof gaat snel aan de kook, en zal eenvoudig verdampen.
 2. De compressor pompt de vloeistof naar de verdamper. Dit zorgt voor stijgende temperaturen.
 3. De opgewarmde damp gaat naar een condensor. De laatste stap is de afgifte van warmte aan het huis. Zo heb je warm water en een goed werkende verwarming.
 4. Het expansieventiel verlaagt de druk en daardoor ook de temperatuur. Dit wordt vervolgens een vloeibare substantie. Dit is een eeuwigdurende cyclus (circulair).

Wat kost een warmtepomp van ADG Dynamics?

Oriënteer jij je op de aanschaf van een warmtepomp? Misschien wel de TD-systeem? Dan zijn de kosten van het project van belang. Er bestaan momenteel ontzettend veel soorten pompen. Allemaal met z’n voor- en nadelen. Het prijskaartje van een warmtepomp ligt ergens tussen de €4400 en €20000. Het prijskaartje zit’m voor een groot deel in het apparaat. Vergeet niet: ook de vergoeding voor de installateur kan kostbaar zijn.

De goedkoopste optie is een combi van warmtepomp en HR-ketel (hybride). Je laat ‘m al plaatsen vanaf €5000, in die prijs zit dan alles inbegrepen. Een grond-water systeem is aanzienlijk kostbaarder. Hiervoor betaal je al snel €23000 voor de complete levering en plaatsing. Hieronder vind je gemiddelde prijzen van een warmtepomp van ADG Dynamics. Populair: warmtepomp kopen in Alkmaar.


Type warmtepomp Prijs incl. installatie (verwacht)
Grond-water €12000
Water-water €14000
Lucht-lucht €4000
Lucht-water €12000
Hybride €9000

warmtepomp ADG Dynamics


ADG Dynamics warmtepomp offerte aanvragen

Online leveranciers van warmtepomp aanbiedingen vergelijken? Gebruik hiervoor de bijgaande stappen. Er zijn meerdere energiebesparende producten van ADG Dynamics. Bij welke organisatie moet ik aankloppen? Ons advies: Kies nooit doodleuk de laagste prijs. Neem ook zaken in acht als after sales service. Snel een op maat gemaakte offerte? Klik op de knop hieronder, voer de gevraagde gegevens in, en krijg een vrijblijvende offerte, voor jouw situatie. Aangesloten installateurs door het hele land, dus ook warmtepomp plaatsen in Renswoude is mogeiljk.


 1. Kies het systeem waar je interesse in hebt.
 2. Wat voor type woning heb je?
 3. Geef aan of je al een begroting gemaakt hebt (huren is ook mogelijk).
 4. Klik de leverdatum aan waarop de installateur kan langskomen.
 5. Hoeveel gas & energie verbruik je op dit moment?
 6. Vul je overige contactgegevens in.
 7. Je aanvraag wordt verwerkt en je krijgt een persoonlijk bericht van installateurs uit de regio.
 8. Vergelijk de offertes en laat snel een goedkope ADG Dynamics warmtepomp plaatsen.

Uw CV ketel voor een warmtepomp vervangen? Snel alle installaties vergelijken. Bijvoorbeeld de ADG Dynamics TD-systeem.