Oschner Warmtepomp

Meer en meer mensen stappen over op de warmtepomp van Oschner. Het is een grensverleggende benadering om je huis te verwarmen. Zo’n installatie zorgt voor verwarming van de woning en eventueel voor warm water. Het systeem maakt gebruik van energie om warmte op te wekken uit de grond of de lucht. Een milieuvriendelijk alternatief in vergelijking met gas (cv) ketels. Warmtepompen zijn duurzaam en toekomstgericht. De CO2-uitstoot wordt gereduceerd met 38 tot 66%. Bovendien betaal je maandelijks minder energiekosten. Mede door de huidige subsidieregeling laten opvallend veel consumenten een Oschner warmtepomp plaatsen. Hoe steekt dit in elkaar? Wat is het prijskaartje? Uit welke systemen kan ik kiezen? Via warmtepompaanbieders.nl tref je meer details. Of check direct de laatste updates over bijvoorbeeld de warmtepomp Daikin.

warmtepomp van Oschner

Duurzame oplossing

Het gasverbruik daalt aanzienlijk. Wel 53% CO2 beperking.

Bezuinigen op energiekosten

Dankzij een warmtepomp bezuinig je gemakkelijk €280 op de energierekening.

Voor alle huizen

Voor elk huis is duurzame warmte mogelijk.

Werking en kosten van de Oschner warmtepomp Op een duurzame manier jouw huis verwarmen? Bekijk hieronder veelgestelde vragen.

Hoe werkt de Oschner warmtepomp?

De warmtepomp (bijvoorbeeld de 250 DK) wint warmte uit de lucht, de grond of het grondwater. Deze installatie gebruikt die warmte voor hoogwaardige warmte welke gebruikt kan worden voor verwarming. Zo’n installatie werkt echter wel op stroom. Let op: de consumptie van stroom wordt minder, maar de gaskraan kan zo goed als dicht. Wil jij daarover meer informatie? Hieronder vind je een korte toelichting:

 1. Het product genereert warmte uit natuurlijke bronnen (lucht, water). Een vloeistof (koudemiddel) transporteert de energie naar de compressor. Dit koudemiddel heeft een laag kookpunt, en heeft een makkelijke verdamping.
 2. De compressor pompt de vloeistof naar de verdamper. De druk en temperatuur van de damp stijgt.
 3. In stap 2 wordt de damp naar een condensor gebracht. Het enige wat nu nog plaatsvindt is de afgifte. Een warm huis en warm water!
 4. Een expansieventiel draagt er zorg voor dat de druk lager wordt. Daardoor verdampt het weer. Het proces begint opnieuw (circulair).

Wat kost een warmtepomp van Oschner?

Enthousiast over zo’n warmtepomp? Bijvoorbeeld de 250 DK? Dan ontvang je graag een indicatie van de kosten. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel soorten pompen. Elke pomp met een eigen prijskaartje. De actuele kosten van een warmtepomp ligt ergens tussen de €4200 en loopt op tot €24000. Deze hoge prijs zit’m voor een groot deel in het apparaat. Vergeet niet: ook de vergoeding voor de installateur is een dure aangelegenheid.

Het meest betaalbare systeem is een hybride systeem. Deze beginnen al bij €4900, inclusief ketel en installatie. Een grond-water systeem is veel kosten-intensiever. Dit kost al gauw €21000 (boring, leidingen, ketel, boiler + installateur). In de tabel hieronder tref je huidige prijzen van een warmtepomp van Oschner. Direct aan de slag: warmtepomp kopen in Nijmegen.


Type warmtepomp Prijs incl. installatie (schatting)
Grond-water €12000
Water-water €16000
Lucht-lucht €4000
Lucht-water €7000
Hybride €8500

warmtepomp Oschner


Oschner warmtepomp offerte aanvragen

Direct de actuele warmtepomp aanbiedingen vergelijken? Hieronder tref je een aantal stappen. Er zijn flink wat energiebesparende systemen van Oschner. Waar vindt jij de beste prijzen? Tip: Kies nooit doodleuk de meest voordelige aanbieder. Bekijk ook de garantieregeling. Direct advies voor jouw situatie? Klik op de knop met “vergelijken”, beantwoord de vragen zo volledig mogelijk, en begin jouw avontuur om energie te besparen. In alle regio’s is dit mogelijk, dus ook warmtepomp plaatsen in Enkhuizen is mogeiljk.


 1. Geef aan waar je naar op zoek bent.
 2. Geef aan om welk soort huis het gaat.
 3. Is er een budget? Hoe hoog ligt dit (voorkeur voor huren van de ketel)?
 4. Geef aan wanneer de installatie kan plaatsvinden.
 5. Hoeveel gas & energie verbruik je op dit moment?
 6. Hoe kan een installateur contact met je zoeken?
 7. Je aanvraag wordt verwerkt en je krijgt een offerte van installateurs uit jullie streek.
 8. Maak een keuze uit de offertes en laat snel een goedkope Oschner warmtepomp plaatsen.

Uw CV ketel voor een warmtepomp vervangen? Snel alle installaties vergelijken. Denk aan de Oschner 250 DK.