Emmeti Warmtepomp

Het is sterk in opkomst: de warmtepomp van Emmeti. Een vernieuwende benadering om jouw huis op te warmen. Zo’n installatie dient als verwarming van je huis en wekt warm water op (douchen). Dit product wendt stroom aan om warmte op te wekken uit de grond of de lucht. Het is dus een duurzaam alternatief in vergelijking met gas (cv) ketels. Een warmtepomp is een bewuste keuze. De uitstoot van broeikasgas mindert met 42 – 66 procent. En ook je energierekening daalt. Aangedreven door enorme subsidies laten alsmaar meer woningeigenaren een Emmeti warmtepomp plaatsen. Is dit ingewikkeld? Wat zijn deze prijzen? Welke oplossing is voor mijn woning geschikt? Op onze site lees jij daarover stappenplannen. Of check direct de laatste updates over bijvoorbeeld de warmtepomp CTA.

warmtepomp van Emmeti

Duurzaam verwarmen

Jouw gasverbruik wordt stukken lager. Tot 54% Co2 terugdringen.

Lagere energiekosten

Dankzij de inzet van een warmtepomp behaal je besparingen tot wel €270 per jaar aan energie.

Voor elke ruimte

Voor elk huis is er een geschikt systeem.

Werking en kosten van de Emmeti warmtepomp Streef jij ook naar een woning zonder gas? Hier vind je praktische informatie.

Hoe werkt een Emmeti warmtepomp?

Een warmtepomp (bijvoorbeeld de EH0615DC) haalt warmte uit een natuurlijke bron (bodem, grondwater of lucht). Zo’n installatie genereert zo warm water voor verwarming en warm tapwater. Het systeem heeft hiervoor stroom nodig. Opmerkelijk: het stroomverbruik in huis zal toenemen terwijl gasverbruik wordt teruggedrongen. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk? Je vindt hieronder de werkwijze:

 1. De installatie onttrekt warmte aan natuurlijke warmtebronnen. Een speciale vloeistof wordt naar een compressor geleid. Deze unieke vloeistof kookt supersnel, en verdampt eenvoudig.
 2. Een compressor drukt de verdampte vloeistof samen. Toenemende druk veroorzaakt een stijging van temperatuur.
 3. De opgewarmde damp wordt nu getransporteerd naar een condensor. De warme wordt nu afgegeven aan de verwarmingsinstallatie. Warm douchen en een hete (vloer) verwarming!
 4. Het expansieventiel vermindert de druk van de damp. De damp wordt weer vloeistof. Het rondje kan weer opnieuw beginnen (circulair).

Wat kost een warmtepomp van Emmeti?

Wil jij overstappen op een warmtepomp? Bijvoorbeeld de EH0615DC? Dan ontvang je graag een indicatie van de kosten. Er bestaan momenteel ontzettend veel soorten pompen. Elk systeem met een ander prijskaartje. De investering van een warmtepomp zit gemiddeld rond de €5000 tot plus minus €21000. De hoge prijs komt tot stand door de machine zelf. Maar ook het plaatsingswerk is complex en dus duur.

De voordeligste variant is een hybride systeem. Deze beginnen al bij €4500, inclusief de materialen en plaatsing. Een grond-water systeem is aannemelijk prijziger. Kosten: reken op ongeveer €20000 voor een alles in 1 opdracht (product+levering). In het bijgaande schema lees je huidige prijzen van een warmtepomp van Emmeti. Populair: warmtepomp kopen in Enschede.


Type warmtepomp Prijs incl. installatie (verwacht)
Grond-water €23000
Water-water €12000
Lucht-lucht €9000
Lucht-water €11000
Hybride €3500

warmtepomp Emmeti


Emmeti warmtepomp offerte aanvragen

Direct de verschillende warmtepomp aanbiedingen vergelijken? Gebruik hiervoor de bijgaande stappen. Je ziet ze regelmatig: energiebesparende systemen van Emmeti. Wie biedt bij de beste deal? Goed om te weten: Kies nooit lukraak de goedkoopste. Neem ook zaken in acht als service en garantie. Deze week een unieke offerte krijgen? Klik op de knop met “vergelijken”, vul je gegevens in en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Door het hele land verkrijgbaar, dus ook warmtepomp plaatsen in Zevenaar behoort tot de opties.


 1. Kies het type product wat je zoekt.
 2. Geef aan om welk soort huis het gaat.
 3. Geef aan wat jouw budget is (ook de ketel huren is mogelijk).
 4. Kies een geschikte datum waarop geïnstalleerd kan worden.
 5. Het is handig om het huidige verbruik (gas + stroom) te berekenen.
 6. Vul je naam + adresgegevens in.
 7. Je krijgt vervolgens z.s.m. een kostenoverzicht van installateurs uit jouw omgeving.
 8. Overweeg de verschillende adviezen en laat een goedkope Emmeti warmtepomp plaatsen.

CV ketel vervangen? Ga voor de warmtepomp! Start met het vergelijken van warmtepompen. Onder andere de Emmeti EH0615DC.