Hiseer Warmtepomp

Meer en meer huishoudens gaan voor een warmtepomp van Hiseer. Het is een nieuwe manier om je huis energiezuinig te verwarmen. Deze installatie creëert warmte in appartementen en ook voor opgewarmd water. Dit product wendt stroom aan en wint zo warmte uit lucht, bodem of grond. Een innovatief en groen alternatief in vergelijking met gas (cv) ketels. Zo’n warmtepomp is goed voor het klimaat. De uitstoot van broeikasgas wordt gereduceerd met 40 – 60 procent. Ook het energietarief neemt af. Dankzij aantrekkelijke subsidies laten steeds meer woningeigenaren een Hiseer warmtepomp plaatsen. Hoe gaat dat in z’n werk? Welk budget moet ik hebben? Uit welke systemen kan ik kiezen? Hieronder ontdek je meer details. Je treft hier ook alle details over bijvoorbeeld de warmtepomp Aerfor.

warmtepomp van Hiseer

Duurzame oplossing

Het gasverbruik daalt aanzienlijk. Mogelijk: 55 procent Co2 reductie.

Een lagere energienota

Met behulp van een warmtepomp heb je snel een besparing van €410 op de jaarlijkse energie-afrekening.

Voor alle ruimtes

Voor elk type huis is duurzame warmte mogelijk.

Werking en kosten van de Hiseer warmtepomp Stap jij over op duurzame energie? Bekijk hieronder veelgestelde vragen.

Hoe werkt de Hiseer warmtepomp?

De warmtepomp (bijvoorbeeld de AS07V-QPNHE) haalt warmte uit een natuurlijke bron (bodem, grondwater of lucht). Dit apparaat gebruikt dit voor verwarmingswater van 40⁰C. De installatie draait op stroom. Belangrijk: de stroomconsumptie neemt toe, terwijl gasverbruik wordt teruggedrongen. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk? Onderstaand vind je 4 stappen:

 1. De machine onttrekt warmte aan natuurlijke warmtebronnen. Een speciale vloeistof wordt naar de compressor gebracht. Dit koudemiddel kookt supersnel, wat verdamping ten goede komt.
 2. De compressor zorgt vervolgens dat het goedje wordt gecomprimeerd. Dit heeft hoge temperaturen tot gevolg.
 3. In stap 2 wordt de damp naar een condensor gebracht. De warme wordt nu afgegeven aan de verwarmingsinstallatie. Dit zorgt voor een warme woning!
 4. Het expansieventiel zorgt vervolgens voor een verlaagde druk van de damp. Dit wordt vervolgens een vloeibare substantie. Dit wordt eindeloos herhaald (circulair).

Wat kost een warmtepomp van Hiseer?

Ruil jij de CV-ketel in voor een warmtepomp? Dat kan bijvoorbeeld zijn de AS07V-QPNHE? Dan heb je vast een budget in gedachten. Er bestaan op het ogenblik velerlei installaties. Elk met z’n voor- en nadelen. De kostprijs van een warmtepomp ligt tussen de €4100 tot €21000. De hoogte van de investering komt tot stand door de machine zelf. Onderschat het niet, ook de plaatsing van de pomp is complex en dus duur.

Het meest betaalbare systeem is een combi van warmtepomp en HR-ketel (hybride). Je laat ‘m al plaatsen vanaf €4600, in die prijs zit dan alles inbegrepen. Een bodem-water systeem is niet voor de kleine portemonnee. Kosten: reken op ongeveer €24000 voor een alles in 1 opdracht (product+levering). In het overzicht hieronder ontdek je actuele prijzen van een warmtepomp van Hiseer. Veel bezocht: warmtepomp kopen in Hellevoetsluis.


Type warmtepomp Prijs incl. plaatsing (verwacht)
Grond-water €15000
Water-water €21000
Lucht-lucht €5000
Lucht-water €11000
Hybride €3000

warmtepomp Hiseer


Hiseer warmtepomp offerte aanvragen

Meteen leveranciers van warmtepomp aanbiedingen vergelijken? Wij hebben een handig stappenplan gemaakt. We zien ze steeds meer: energiebesparende producten van Hiseer. Maar welke moet ik kiezen? Ons advies: Kies niet lukraak de laagste prijs. Het is ook belangrijk te kijken naar de onderhoudsregeling. Snel een op maat gemaakte offerte? Klik op “vergelijken”, vul je gegevens in en ontvang advies + offerte op maat. Dit kan in heel Nederland, dus ook warmtepomp plaatsen in Baarn is mogeiljk.


 1. Selecteer het type pomp.
 2. Geef aan om welk soort huis het gaat.
 3. Geef (bij benadering) aan wat het beschikbare budget is (of liever de ketel huren?).
 4. Geef een voorkeur aan wanneer de installatie plaats kan vinden.
 5. Wat is jouw huidige verbruik?
 6. Vul je overige contactgegevens in.
 7. Je aanvraag wordt verwerkt en je krijgt een kostenoverzicht van installateurs uit jullie streek.
 8. Kies de beste aanbieding en laat een goedkope Hiseer warmtepomp plaatsen.

Je CV ketel aan vervanging toe? Kies een warmtepomp! Vergelijk direct de beste pompen. Waaronder de Hiseer AS07V-QPNHE.